Ballonvaart

 

BALLONVAART MAKEN? VAAR MEE MET A3 BALLON!

Al sinds de oudheid dromen mensen van vliegen. Zo vrij als een vogel zweven door het luchtruim. De zwaartekracht overwinnen. Tijdens een luchtballonvaart heeft u rust en stilte om u heen met af en toe het geluid van de brander. Natuurgebieden trekken aan u voorbij en vormen een onuitwisbare indruk.

Als dé specialist in luchtballonvaarten maakt A3 Ballon deze droom – tijdens alle seizoenen – werkelijkheid. Of het nu gaat om een spetterend personeelsfeest, een huwelijksaanzoek, een origineel relatiegeschenk of gewoon een avontuurlijke ballonvaart; bij A3 Ballon bent u altijd aan het juiste adres!

A3 Ballon is een professioneel ballonvaartbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wij zijn als enige in de branche TÜV NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd en zijn gespecialiseerd in ballonvaarten voor zowel particulieren als bedrijven.

Opstijglocatie kiezen
Als enige in Nederland bieden wij u de keuze uit 26 vaste opstijglocaties verdeeld over heel Nederland, waaronder ons ballonvaartcentrum in Harfsen. In overleg kunt u ook vertrekken vanaf een opstijglocatie naar keuze.

Eenvoudig bestellen
Een ballonvaart ticket, een ballonvaart arrangement of een cadeaubon bestelt u heel eenvoudig online. Of bel voor bestellingen dagelijks van 10:00 tot 22:00 uur gratis naar 0800-0229666. Bekijk ook het totaaloverzicht van onze mogelijkheden.

Gratis brochure
Informatie over ons bedrijf en ballonvaren in het algemeen vindt u op deze website en in onze ballonvaart brochure. Deze sturen wij u desgewenst gratis per post toe.

Met onze vloot kunnen wij ballonvaarten verzorgen voor groepen tot wel 250 personen!
AVONTURIER MEE!
Het enige ballonvaartbedrijf ter wereld met TÜV-certificering.

BALLONVAART MAKEN?

Klik op bovenstaande afbeelding en bestel uw ballonvaart ticket.
ONZE PLUSPUNTEN
  • Wij ballonvaren sinds 1986, dus ruim 25 jaar ervaring;
  • Wij zijn als enige in de branche ISO-gecertificeerd;
  • Wij hebben met 16 ballonnen de meest uitgebreide vloot;
  • Wij hebben 17 manden, dus voor elke groep de juiste;
  • Wij bieden de keuze uit
    26 vaste opstijglocaties;
  • Wij ballonvaren in overleg vanaf een locatie naar keuze;
Genoeg redenen om uw
ballonvaart bij ons te boeken.