Rituals Cadeaupakketten


Cadeaupakketten

Cadeaupakket mini

 Gemak dient de mens op verre en korte reizen. Mini rituals die meekunnen in je handbagage!

Cadeaupakketten

Cadeaupakket klein

 Het mooiste cadeau zit vaak in het kleinste pakje

Cadeaupakketten

Cadeaupakket middelgroot

 Niet te klein en niet te groot? Dan is deze perfect!

Cadeaupakketten

Cadeaupakket groot

 De allergrootste voldoening zit ‘m in het geven

Cadeaupakketten

Cadeaupakket extra groot

 Geweldige cadeau’s die grote indruk achterlaten

 

Rituals

Reis door de wereld van Rituals en ontdek dat geluk in het detail zit. Het is onze passie om jouw dagelijkse routines te veranderen in betekenisvolle rituelen. Gewoon weer even stilstaan en bewust genieten van een lekker bad, een warme douche, een kop thee of een ontspannende massage; met de Rituals producten is het een fluitje van een cent.
Ontdek de wereld van Rituals online en vind hier honderden producten; van verzorgende body- en gezichtscrèmes tot pure thee, badjassen, geurkaarsen en precious mineralmake-up. Rituals werkt samen met de beste producenten ter wereld, een cultureel antropoloog en een selectie topparfumeurs. Alle producten zijn geïnspireerd op een authentiek Oosters ritueel, zoals het Hammam stoombadritueel, de Ayurveda gezondheids- en schoonheidsleer en de scheertraditie van de Samurai-krijgers.
De Rituals producten worden vervaardigd uit de beste grondstoffen, en bevatten zo veel als mogelijk natuurlijke en organische ingrediënten uit duurzame bronnen. Rituals houdt in de productie nauwlettend rekening met het milieu en alle producten zijn volledig proefdiervrij. Bovendien zijn de producten getest door vooraanstaande dermatologen. Op deze manier kan jij met een goed gevoel genieten van al het moois van Rituals. Bekijk het aanbod van Rituals online. Your body. Your soul. Your Rituals.