Gezondheid en verzorging / eiwitten

Eiwitten.nl
Waarom Eiwitten.nl
  • Gratis levering vanaf € 50,-
  • Snelle levering voor slechts € 1.95.-
  • Afhalen bij meer dan 2000 afhaalpunten!
  • Zorgvuldige gegevens bescherming
  • Veilig betalen via beveiligde omgeving
  • 6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Eiwitten

Welkom op de website van Eiwitten.nl. Op deze website vind je een zeer divers aanbod van eiwitten en andere voedingssupplementen. Wij helpen je graag verder de beste eiwitten te vinden voor de doelstelling die je hebt. Dit kan zijn afvallen of juist gewicht aankomenspieropbouw en voeding, want eiwitrijk voedsel is even belangrijk als het nemen van de juiste supplementen. Op deze site vind je naast eiwit bronnen als eiwitshakes ookeiwitrepenaminozurenvitaminencreatine en fatburners.

Wat zijn eiwitten?

Eiwit is zeer belangrijk voor je lichaam. Eiwitten zijn immers de bouwstenen van je lijf, je haar, je nagels etc. Zonder de juiste eiwitten komt een fanatieke krachtsporter niet verder en zonder het juiste eiwit in je dieet is het lastig om af te vallen. Eiwit helpt je voor behoud van spiermassa en het aanmaken van nieuwe spiercellen. Proteïne, zo worden eiwitten ook wel genoemd, leveren calorieën en aminozuren. Deze aminozuren zijn de bouwstenen voor het eiwit in je lichaamscellen. Aminozuren welke uit je eten komen heten essentiële aminozuren. Lees hier meer wat zijn eiwitten. De snelste manier om je eiwitten binnen te krijgen is in de vorm vaneiwitpoeder.

Eiwitten in voeding

Er zijn diverse soorten eiwitten. Kort gezegd zijn er dierlijke en plantaardige eiwitten. Dierlijk eiwit zitten voornamelijk in vlees, vis en eieren. Plantaardige eiwitten zitten voornamelijk in graanproducten zoals brood en in peulvruchten en noten. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid eiwitten die een menselijk lichaam nodig heeft, is afhankelijk van meerdere factoren. Grof gezegd kan worden gehanteerd dat een man ongeveer 50 gram eiwitten en en vrouw ongeveer 40 gram eiwitten per dag nodig heeft. Je lichaam maakt zelf aminozuren aan, er zijn ruim 20 aminozuren die je lichaam nodig heeft. Niet alle aminozuren kan je lichaam zelf aanmaken en deze moeten dus uit je voeding komen, eiwitrijke voeding. Deze 8 essentiële aminozuren komen voornamelijk voor in dierlijke eiwitten, als vegetariër moet je dus goed in de gaten houden dat je alle essentiële aminozuren binnenkrijgt. Je kan deze dierlijke eiwitten dan bijvoorbeeld halen uit zuivelproducten en eieren.

Eiwitten en spieropbouw en afvallen

Wil je spieren bouwen dan moet je zorgen voor voldoende bouwstenen. Je spieren voeden en herstellen zich met eiwitten. Normaal heeft een lichaam 50 gram eiwitten per dag nodig maar wanneer je serieus aan de gang gaat in de sportschool zal de inname behoefte oplopen naar minimaal 2 gram eiwitten per kilo lichaamsgewicht. Dit wordt al lastiger om allemaal uit je voeding te halen en daarom is de keuze voor een juist eiwitshake of eiwitreep als tussendoortje van groot belang.Gebruik hier de juiste eiwitpoeder voor.  Als je wilt afvallen kan je eiwitten perfect in je dieet brengen, er zijn zelfs diëten volledig gebaseerd op deze voedingsbron. Het eiwitdieetis effectief en werkt! Wat zijn eiwitten? Lees hier meer.

Eiwitten bestellen

Op eiwitten.nl heb je ruime keuze uit eiwitten, eiwitrepen, creatine, vitaminen en meer. Bestellen van je supplementen is makkelijk. Maak een keuze uit de producten die je wilt kopen en reken af door te betalen met een van de vele betaalmiddelen. Achteraf betalen is ook mogelijk. Als je eiwitten besteld is je bestelling in de meeste gevallen binnen 2 dagen in huis. Vragen over hoe te bestellen horen wij graag. Neem contact op met ons als je vragen hebt over het bestellen of kopen van producten.

Maximaal Presteren

Sporten is lekker! In welke vorm je ook aan sport doet om maximaal te presteren heb je een op en top lichaam nodig. Herstelt van je eerdere inspanning, op kracht voor je komende training! De juiste voeding is heel erg belangrijk om maximaal te kunnen presteren en maximaal te kunnen herstellen. Want hoe leuk en lekker sporten ook is, uiteindelijk beschadig je je lichaam wel. Kleine scheurtjes in je spieren bijvoorbeeld loopt je op tijdens sporten. Gelukkig zijn er tegenwoordig meer van voldoende goede aanvullingen op je dagelijkse voeding. Eiwitten, vitaminen en mineralen zijn alle drie noodzakelijk om je lichaam in topconditie te houden. Fatburners om een kickstart te krijgen tijdens het afslanken of mineralen zoals calcium voor sterke botten. Is je voeding onvoldoende? Zoals bijvoorbeeld tijdens een dieet, neem dan de juiste voedingssupplementen. Eiwitten zorgen voor optimaal herstel na een intensieve training. Eiwitten kan je ook gebruiken tijdens een dieet, het eiwitdieet. Kies het juiste voedingssupplement bij je gewenste doelstelling.